-
rehberlik öğretmenliği bölümünde barajı sıfır yapıp bütün mezunları atadılar.okul öncesi eğitimi bölümünde açık çok fazla.bunun için taban puan düşmeli.bizlerde fazlaca mesaj atarak rehberlik bölümü gibi bütün okul öncesi öğretmenlerinin atanmasını isteyebiliriz.kısa bir zaman kaldı biran önce tepkimizi gösterelim.
-
-
evet arkadaşım sana katılıyorum.Hakkımızı arayalım ama nasıl yapacağız.Zaten okulöncesi hakkında buara birçok haberler var MEMURUZ.NET ten okuyabilirsiniz.Ben bu atamada bizden çok alırlar diye umut ediyorum.Siz ne dersiniz doğru düşünüyormuyum sizce.
-
67.812 batı düşünüyorum tireboluda sözleşmeliyim en son buraları yazıcam.
-
Arkadaşlar hiç mi okumadınız meb personelde yayınlandı. Kadrolar illerdeki açıklara gmöre belli olacakmış ve zaten belli şuanda. boşuna mail atmayın belli kurumlara diye yazı ayayınlandı. bence boşuna kendinizi tüketmeyin.
okul öncesi 81ilde zorunlu oldu artık. o nedenle bizde açık çok fazla olacaktır. ama kadro verirler mi bu kadar bilinmez. verirlerse de ben genellikle doğu olacağını düşünüyorum.
hepimiz için hayırlısı.
-
arkadaşım ben başka bölümden olanlar bizim bölümde üçretli çalıştırılmasınlar istiyorum.yani bütün okul öncesi öğretmenliği mezunlarını düşük puanda olsun kadrolu atasınlar.açık bu şekilde kapatılsın istiyorum.onun için mesaj atalım dedim.
-
kaç kişi alırlar acaba okulöncesine ? puanım 63.339 inşallah kadro olur.. en çok okulöncesine alacaklarına göre bayağ bir kişi gider gibi... hayırlısı olsun..
-
puanim 66.311 istanbul istiyorum
-
Benim puanım 62.589 Erzurumda sözleşmeliyim.Aralıkta atandım.İlk tercihim orta Karadeniz.Sonrada kendi okulum.Ama kadronun gelebileceğini düşünmüyorum.Çünkü geçen sene atanan çok fazla kişi var önümde.Bu seneden 699 kişi var.
-
69.753 sadece istanbul ......