E OKULDA YENİLİK: KATILIM BELGESİ BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

E OKULDA YENİLİK: KATILIM BELGESİ BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR

Like Tree1Likes

Konu: E OKULDA YENİLİK: KATILIM BELGESİ BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR

Konulanmış Görüntüleme

  1. #5
    Emel Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.Mart.2009
    Nereden
    Eskişehir
    Mesajlar
    13,302
    @Emel Hoca







    LÜTFEN MEKTUBU OKUYUNUZ VEE

    EKLEMEMİ İSTEDİĞİNİZ VARSA BELİRTİNİZ

    SİZ DE AD BÖLÜMÜNÜ DEĞİŞTİREREK E-MAİL GÖNDERİNİZ. YA DA TELEFON EDİNİZ Kİ SORUNUMUZ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLEBİLSİN.

    Tuncay MORKOÇ Şube Müdürü 0312 4131329 [email protected]

    Nahide YILMAZ Daire Başkanı 0312 4131323



    Sayın Genel Müdürüm,

    Bizler Okul Öncesi Öğretmenleriyiz. Aynı zamanda da www.önceokulöncesi.com internet sitesinde yöneticilik yapmaktayız.
    E-okula girişte yaşadığımız sorunlar ve sitemize gelen bitmek bilmeyen sorularla boğuşurken E-okul sisteminde “Katılım Belgesi” bölümü açılmıştır. Tasarımı çok beğendik. Tasarlayanın emeğine sağlık diyoruz; ancak şu an tek yüzlü görünüyor. Naçizane fikrimiz; çift taraflı tasarlanmasından yanadır. Çift taraflı tasarlandığında daha mükemmel görüneceğinden eminiz.
    Katılım Belgesinin 1. dönem sonunda verilip verilmeyeceği konusunda meslektaşlarımızdan sorular almaya başladık. "E- Okulda katılım belgesi, ‘yeni’ ibaresiyle açılmış, yazacak mıyız?" diye soruyorlar. Bu sorulara istinaden, yönetmelikte belirtilen ifadelerin, mümkünse, daha anlaşılır olmasını rica ediyoruz. Bu durumda yanlış anlamalar da ortadan kalkacaktır.

    Aşağıya maddeyi ekliyorum.

    YÖNETMELİKTE İLGİLİ MADDE;

    Bu Yönetmeliğin 55. maddesindeki kazanım değerlendirme dosyası bilgileri doğrultusunda hazırlanan Gelişim Raporu (EK-10), her dönem sonunda e-okul sistemine işlenerek bir örneği veliye verilir.

    Okul öncesi eğitimini tamamlayan veya okul öncesi eğitim kurumlarına en az bir eğitim yılı devam eden çocuklara, e-okul sisteminde düzenlenen Katılım Belgesi (EK-11) verilir.’’ denmektedir.

    Dün, Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü WEB sitemizde ŞU İBARE dikkatimizi çekmiştir.

    Yönetmelik gereği dönem sonlarında Katılım Belgesi ile verilmesi gereken Gelişim Raporları, E-Okul Sisteminde tanımlanmıştır. Okullar, öğretmenleri sistem üzerinde yetkilendirerek girişlerin yapılmasını sağlayabilir. Ayrıca Katılım Belgesi de dönem sonunda çıktısı alınabilecek biçimde tasarlanmıştır.


    1. Dönem katılım belgesi verilmesi, yönetmeliğimizle tamamen ters düşmektedir.

    BELGEDE 2009/2010 eğitim yılında devam eden.... okul öncesi eğitimini başarı ile tamamlamıştır. tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" İFADESİ YER ALMAKTA ve 22 OCAK tarihi bulunmaktadır.

    Biz mi yanlış yorumluyoruz? diye toplantı yaptık. Ortak kararımız çelişkili bir ifadenin yer aldığı şeklinde olmuştur.

    Sorunu çözeceğinizi inanıyor, saygılar sunuyoruz.



    Önceokulöncesi sitesinin yöneticileri ve üyeleri adına

    Emel ÖZDEMİR
    Okul Öncesi Öğretmeni
    Konu Emel Hoca tarafından (10.Ocak.2010 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

Benzer Konular

  1. E-OKUL SİSTEMİNDE GELİŞİM RAPORLARI BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR
    Konu Sahibi Meltem YANIKOĞLU Forum E-OKUL YARDIM VE DESTEK BÖLÜMÜ
    Cevap: 169
    Son Mesaj : 28.Aralık.2014, 21:44
  2. KATILIM BELGESİ ?
    Konu Sahibi qzde4 Forum KONGRE,SEMİNER ETKİNLİK DUYURULARI
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 17.Eylül.2012, 15:24
  3. KATILIM BELGESİ
    Konu Sahibi HALE GAMZE Forum DİĞER DOSYALAR
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 14.Eylül.2010, 05:00
  4. KATILIM BELGESİ
    Konu Sahibi nurdan55 Forum E-OKUL YARDIM VE DESTEK BÖLÜMÜ
    Cevap: 16
    Son Mesaj : 10.Haziran.2010, 22:50
  5. KATILIM BELGESİ DENEMELERİM
    Konu Sahibi nunu Forum DİĞER DOSYALAR
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 21.Ocak.2010, 09:21

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş