Musa BAL Ve mawiiigaye Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Musa BAL Ve mawiiigaye Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. Hocam merhaba sizden bir şey isteycektm.Müfettişler geldiğinde veli katılımının değerlendirmesini istiyorlar.Şablon şeklinde olması gerekiyormuş.Nasıl bir şablon bu?Araştırdım bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim
  2. hocam seminerlerde yollıuk ücreti alabilmek için merkezi seminerler olması gerekir diye biliyorum. yani hizmetiçi eğitim genel müdürlüğünün hizmet içi eğitim enstitüsünde yaptıkları. ilinize veya ilçenize özgü seminerler mahalli seminerlerdir. mahalli seminerlerde bildiğim kadarıyla yolluk alınmıyor. zaten seminerlerde yolluk almak için başvuru yapmazsınız. seminere gittiğinizde orada zarf içinde verilir. ama bu aldığınız seminer yolluklu bir seminerse ve kadrolu öğretmenler alabiliyorsa siz de alabilirsiniz. çünkü hizmetiçi eğitimlerde kadrolu sözleşmeli ayrımı yapılmıyor.
  3. Musa Hocam bişi sormak istiyorum.Sözleşmeli olarak köyde çalışıyorum.Nisan ayında bütün öğretmenler (kadro+sözleşme) ilçede ilkyardım semineri aldık. 15:30-20:30 saatleri arasında 4 gün süren seminerdi.Şimdi kadrolu öğretmenler yolluk ücreti almak için başvuruda bulunuyorlar. Sözleşmeli olarak bende başvuru yapabilir miyim? Yolluk ücreti alamıyorsam bu haksızlık değil mi?Ben de köyden geldim onlarda.. Ben 2-3 bin lira maaş almıyorum ki onlarla aynı maaşı alıyorum.Neden ben yolluk alamazken onlar yolluk alabiliyor o zaman ?
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş