BURCU-BAŞKAL Ve Tuba ÖZDEMİR Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

BURCU-BAŞKAL Ve Tuba ÖZDEMİR Arasında Konuşma Yapılıyor

15 Ziyaretci Mesajı

  1. bir soru sorabilir miym?
  2. matematikte çıkan konulara bakmanı ve hangi konularda daha iyi olduğunu tespit eetmeni öneriyorum.o konulara ağırlık verirsen zaten yeterli sayıda matematik yaparsın.konularda da eksiklerini tamamlaman çok önemli.konuyu çalışıp hemen arkasından o konuyla ilgili eline geçen bütün kaynaklardan test çözersen çok iyi pekişir.
    bir de dgsde şu zamana kadar çıkmış olan bütün soruları çözmelisin.hem türkçe hem matematik.hatta vaktin kalırsa 2 defa çöz.çünkü hep aynı tarz sorular çıkmış şimdiye kadar.soru formatlarını iyi anla ve bütün soru tarzlarıyla ilgili soruları çözmeye çalış.

    çok önemli bir konu daha matematiğe yüklenirken türkçeyi ihmöal etme.ben bu hatayı yapmıştım.sağ gösterip sol vurabiliyor sınav..
    benim önerilerim bu şekilde..inşallah bütün emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın..başarılar diliyorum..sevgiler..
  3. sınava malum az zaman kaldı ve mat.en yüksek 16 çıkıyor çalışıyorum haliyle çalışmakta zor oluyor zaten sizde yazmışsınız çalışırken hazırlandım ve kazanamadım diye şu zamandan sonra mat. için neler yapabilirim net yükseltmek adına
  4. merhabalar..tabiiki sorabilirsin..
  5. merhaba dgs hakkında soru sorabilir miyim
Görülen Ziyaretci mesajı 11 to 15 of 15

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş