Meltem YANIKOĞLU Ve SOÇİ Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Meltem YANIKOĞLU Ve SOÇİ Arasında Konuşma Yapılıyor

2 Ziyaretci Mesajı

  1. Bu yazı geçen haftadan yazılan bir gazeteden alıntıdır...Yazan da Mehmet Kerem DOKSAT'dır.
    Eğer Türkiye'de yaşıyor isem ve bu ülkenin Üniter bir yapısı varsa ona riayet etmeli ama hiçbir azınlık da olan topluluklara dokunmadan ve onların da bu üniter yapıya zarar vermesini engellemek babında saygı duyulmalıdır..Bu ülkede sadece Kürtler yaşamıyor,Abhazlar,Pomaklar,Goraniler,Boşnaklar,Mu hacirler,Arnavutlar,Çerkezler,Gürciler,Araplar,Sür yaniler,Şiiler,Caferiler var da var saymakla bitmez..Onedenle TÜRKÇE'mizi Ana dil olarak muhafaza etmeliyiz..İkinci bir dil açmamalıyız...SOÇİ..
  2. Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde kaza sonucu meydana gelen mühimmat patlamasında şehit olan dört askerden Piyade Er Bahadır Han Solak, Solak Âilesi’nin tek oğluydu (dikkatinizi çekerim, eğer Kürt olsaydı en az on tâne daha er vardı). Afyon Kocatepe Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü’ndeki öğrenimini yarıda bırakmış ve bir süre Tuzla Tersâneler Bölgesi’nde gemilerde çalışmıştı. Evlerine ve sokağa Türk bayrakları asılmıştı.
    Solak, dün Maltepe Yusuf Ziya Üçüncü Câmi’sinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenazenin yakınlarında arkadaşları “Yemen yolu çamurdandır, sefertası bakırdandır, gemiciği olan bedel öder, şehidimiz fakirdendir” yazan pankart açtı. Pankartı açanları polis yaka paça gözaltına alındı.
    Eğer Türkiye’de ikinci resmî lisan ilân ve kabûl ederseniz, bu memleketin sonu olur. Çünkü ne din ne de örf âdet, bir milleti millet yapan en önemli tutkal lisandır.


    Bunu bile bile “açılıyorsanız”…


    Demek ki yolunuz ve amacınız bellidir.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş