feyzaa Ve Musa BAL Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

feyzaa Ve Musa BAL Arasında Konuşma Yapılıyor

4 Ziyaretci Mesajı

  1. hocam o konu üzerinde çalışılıyor ama net değil sanırım. maliye ile meb görüşmeleri sürdürüyor diye biliyorum. ama büyük olasılıkla tek atama dönemi konusunda uzlaşacaklar. gelişmeleri takip ediyoruz hocam.
  2. merhaba musa bey. ben bir konuda bilginiz varsa acilen cevap bekliyorum. çünkü delirmek üzereyim. geçen haftaki atamada 73 puanla atanamayanlardanım. 21işaretlemedim çünkü zaten doğu da görev yapıyorum ve şubat atamasına güvenerek işaretlemedim. 2 gündür şubat atamasının yapılmayacağına dair haberler duyuyorum. bununla ilgili bir bilginiz varsa lütfen bizimle paylaşırmısınız? hayatımın en büyük yıkımını yaşıyorum şuan. böyle bir şey varsa bu lanet olası bakanlık neden atamalardan önce açıklamadı bizde ona göre tercih yapardık. şimdi tek suçum puanımın iyi olması ve ona güvenip şubatı beklemem. şimdiden teşekkürler
  3. hocam tercih ile iligli sorunlarınızı http://www.onceokuloncesi.com/atamalar-ve-tay-f63.html bu linke yazsanız daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. ayrıca benzer sorun yaşayanları da bu bölümde bulabilirsiniz.
    hocam şuan ne iş ile meşgulsünüz. devlet dairesinde bir yerde çalışıyorsanız bu sorunu veriyor olabilir. detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  4. hocam birşey sormak istiyorum, ben tercih sayfama giremiyorum. düne kadar sayfam açılıyordu ama az önce girmeye çalıştım bakanlık kadrolarında çalıştığınız tespit edildiğinden tercih hakkınız bulunmamaktadır diyor, ne yapacağımı şaşırdım bu neyin nesidir? bununla ilgili başka şikayeti olan varmı? ya bu durum düzelmezse ne yapacağım
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş