şehriban şimşek Ve raziye özkaraca Arasında Konuşma Yapılıyor


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

şehriban şimşek Ve raziye özkaraca Arasında Konuşma Yapılıyor

12 Ziyaretci Mesajı

  1. (Hoplama oyunu )
    Çocuklar halka Olur, Çömelirler. Öğretmen Ortada Şu Konuşmayı Yapar :
    - Çocuklar, Sizinle Mısır Patlatacağız. Hepinizin Ellerinde Birer Elek Var. İçindeki Mısırları Önce Ateşte Isıtalım, Der.
    Çocuklar Ateşte Mısır Patlatıyormuş Gibi, Kollarını Sağa Sola Sallamaya Başlarlar. Bu Sırada Öğretmen :
    - Patt.. Deyince, Bütün Çocuklar Yerinden Sıçrar Ve Yine Eski Durumunu Alır. Öğretmenin Mısır Patlatmasına Çocuklar Da Böylece Katılmış Olur. Ancak Öğretmen “Patt” Demeden, Hiç Bir Oyuncu Mısırını Patlatmaz. Böyle Yapan Olursa, Komik Cezalarla Oyun Daha Zevkli Hale Getirilebilir
  2. (yakalama oyunu)
    Çocuklar El Ele Tutuşarak Bir Halka Oluştururlar. Çocuklardan İkisi Kedi Ve Fare Olarak Seçilir. Kedi Halkanın Dışında, Fare İçinde Durur. Kedi Halkayı Geçerek Fareyi Yakalamaya Çalışır. Halkadaki Çocuklar, Fareye ( Kollarını Kaldırarak, Ayaklarını Açarak ) Kaçması İçin Yardımcı Olurlar; Kediye İse, ( Kollarını Gererek, Birbirlerine Yaklaşarak ) Fareyi Yakalamasın Diye Engel Olmaya Çalışırlar. Bu Oyunda, Fare Kolaylıkla Halkanın İçine-Dışına Geçebilir. Kedi İçin, İçeri Ve Dışarı Geçmede Güçlük Çıkarılır.
    Kedi, Fareyi Yakalarsa, Yakalanan Fare, Oyunun Yinelenmesinde Kedi Olur. Yeni Fare, Öteki Çocukların Arasından Seçilir. Oyun Böylece Devam Eder.
Görülen Ziyaretci mesajı 11 to 12 of 12

Giriş

Facebook ile Baglan Giriş