ben de rapor istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yazacam bilmiyorum.dağın başında bir öğretmenim bilgi alacak kimse de yok.hellllllllllllllllllllllllp
ben de rapor istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yazacam bilmiyorum.dağın başında bir öğretmenim bilgi alacak kimse de yok.hellllllllllllllllllllllllp
Hocam şenlik okulunuzun ismini ve bağlı olduğu ili yazarak birde şenlik raporu diye bir başlık atarak a4 kağıdına raporu yazmaya başlayalım..önce yaptığınız şenliklerin ne amaç güttüğünü ve faydasını yazarak başlayın..sonra şenlik için neler yaptığını başlıklar halinde yazın..isterseniz o başlıkları tek tek açıklamalarla doldurun..daha iyi olacaktır..sergi,gezi,çocukların eğlenmesi için her şey,sene sonu gösterileri şenlik adı altında alabilirsiniz....kolay gelsin.
Değerler,neye hangi önceliği vermemizi söyleyen rehberlerdir.
Çocuklarımıza öğrettiğimiz değerler,
Onların vicdanlarının temelini oluşturur.
Kişiliklerine bütünlük verir.
İnsanlara yardım etmesini sağlar.
Kendi ayakları üzerinde durmasına yardımcı olur.
Yanlış ve doğru davranışı birbirinden ayırt etmesini olanaklı kılar.
Ve en önemlisi ,yaşamın mutlu bir yolculuk olmasını sağlar.
COLORADA ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK PROGRAMI İLKESİ
evet arkadaşlar raporda yapılan etkinlikler sıralanıyor yapıldığına dair müdür onaylayıp ilçeye gönderiyor. yani program akışını yazıp teslim edeceksiniz kolay gelsinn
NAŞİDE HALİL GELENDOST İLKÖĞRETİM OKULU
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ RAPORU
Okul öncesi eğitimin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, bu konuda kamuoyu oluşturmak, anne babaların ve toplumun dikkatini çekmek ve okul öncesi eğitimle ilgili çalışmalar ve yatırımlara öncelik vermenin gerekliliğini geniş kitlelere anlatabilmek için, ülke genelinde gerçekleştirilen ve beşincisi planlanan “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri”, 23-31 Mayıs 2009 tarihleri arasında Anasınıfı Öğretmenleri Selvi Şahbaz, Sinem Okul Kaya, Okul Müdürü Leyla Gürses ve Okul Müdür Yardımcısı Yusuf Tanrıvermiş önderliğinde kutlanmıştır.
Şenlik kapsamında yer alan ve amaçlanan kazanımlara ulaşmak için uygulanan etkinlikler aşağıda sıralanmıştır:
*Anne-babaları bilgilendirmek ve okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak amacıyla aile katılımları gerçekleştirildi. Çocuklarla beraber aileler evlerinde ziyaret edildi. Önceden hazırlanan broşürler ailelere ve yakın çevrelerine dağıtılmak üzere komşulara teslim edildi. Aileler sınıfa çağrılarak çocuklarla beraber çeşitli etkinlikleri birlikte yapmaları için davet edildiler. Böylece sınıf ortamını görerek okul öncesi eğitim konusunda daha çok bilinçlenmeleri sağlandı.
*Okul panosu, anaokulu çağına gelmiş çocukların ve ailelerinin dikkatini çekmek için, okul öncesi eğitim hakkında yazılar ve süslemeler kullanılarak hazırlandı.
*Anneler Günü Kutlamaları kapsamında çocukların hazırladığı davetiyeler annelere gönderilerek, 8 Mayıs 2009 tarihinde anneler sınıfımıza davet edildi. Çocuklar “anne” konulu şarkılar söyleyip, çeşitli gösteriler sundular. Sonrasında çocuklar tarafından hazırlanan hediyeler, sevgi sözcükleri eşliğinde annelere verildi.
* Sinemaya, tiyatroya, eski ve yeni meclise geziler düzenlenerek, okul öncesi eğitimin sadece okul içerisinde eğitim ve öğretim olmadığı, okul dışında da yeni ortamlarda bulunarak nasıl davranılması gerektiği konusunda eğitim almak ve yaşayarak öğrenmek olduğu anlatıldı.
* Şenlikler kapsamında ailelerle beraber pikniğe gidildi. Piknikte oyunlar oynanıp, ip atlandı. Çocuklarla yapılan “7 çok geç” yazılı uçurtmalar uçurularak, uçurtma şenliği düzenlendi.
*Cemre isimli öğrenci henüz anaokulu başlangıç yaşında olmamasına rağmen, okula alıştırmak amacıyla son 1 ayda sınıfımıza kabul edildi.
*Anaokulu yaşına gelmiş çocukları özendirmek, anne ve babaların dikkatini çekmek ve onları bu konuda bilgilendirmek amacıyla, anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri, okul müdürü, müdür yardımcıları ve velilerin katılımıyla okul çevresinde yürüyüş düzenlendi. Okula başlamak için 7 yaşın çok geç olduğunun nedenleriyle vurgulandığı broşürler dağıtıldı. Çocuklar elişi kağıtlarından hazırladıkları karanfilleri dağıtıp, ailelerden çocuklarını anasınıfına göndermelerini isteyerek sevgi gösterilerinde bulundular.
Sonuç olarak; bahsi geçen etkinliklerin düzenlenmesiyle amaçlanan hedeflere büyük ölçüde ulaşılmış, çocuklar ve ailelerle verimli bir şenlik haftası geçirilmiştir.
ben bu şekilde yazdım,hatalar olabilir,son anda haberim oldu,umarım size de faydası olur..
kolay gelsin
arkadaşlar şenlik raporu 23-31 mayıs arasında okulda göstermiş olduğunuz kutlama etkinlikleri bu sizin yılsonu olarak yaptınız program aslında gösteri amaçlı programların yasak olması dolayısı ile isim değiştirilmiş sonuç aynı yaptığımız şenliği biz sunu olarak cd hazırladık önce raporu yazıp o sıraya göre hazırlanan şenlik resimlerini ekledik ve gönderdik
şenlik raporu bi örneğini yayınlamnız mümkün mü acaba teşekkürler
ben de yazmadım daha,ama anladığım şenlik haftası süresince yapılan faaliyetleri yazacağım;şenlik yürüyüşü,devamında ilçe çapında anasınıfı gösteri grupları,sergi,aile katılımı etkinliği gibi;ayrıca bunların fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi hazırlayıp,resmi yazıyla ilçeye gidecek raporuma ek olarak sunmayı düşünüyorum.
hep şenliklerd görev aldım ama raporu ilk defa duyuyorum