Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: yeliz81 Nickli Üyeden Alıntı sensiz gidermiyim hiç,kritik yaparız azcık. yaaaa şekerim besle büyüt,evlenince seni tanımasın:011::011: gelini bi teste tabi tutmak lazım bu arada:)) bunların hepsi böyle işte şekerim:))nerde gördüm ben seni olurlar:))
Alıntı: TURKUAZ-E Nickli Üyeden Alıntı gelini bi teste tabi tutmak lazım bu arada:)) bunların hepsi böyle işte şekerim:))nerde gördüm ben seni olurlar:)) hayatıma bir güneş gibi doğdu belki nerden biliyosunuz :))
Alıntı: r@m@z@n Nickli Üyeden Alıntı hayatıma bir güneş gibi doğdu belki nerden biliyosunuz :)) aman aman birşey demedik..şaka bir yana umarım güneşin hiç batmaz..:))
Alıntı: yeliz81 Nickli Üyeden Alıntı aman aman birşey demedik..şaka bir yana umarım güneşin hiç batmaz..:)) Amin. güneş hiç kimse için batmaz inşallah..:))
Alıntı: yeliz81 Nickli Üyeden Alıntı aman aman birşey demedik..şaka bir yana umarım güneşin hiç batmaz..:)) Alıntı: r@m@z@n Nickli Üyeden Alıntı Amin. güneş hiç kimse için batmaz inşallah..:)) AMİİN:))
oo ooo komşumun düğünü olmuş evlenmiş çaya gidiyolar hemde bana haber vermeden
Alıntı: peri kızı Nickli Üyeden Alıntı oo ooo komşumun düğünü olmuş evlenmiş çaya gidiyolar hemde bana haber vermeden kusura bakma çok ani oldu :)) arkadaşlar birden evlendirdiler beni ben bile anlayamadım :011::011:
Alıntı: peri kızı Nickli Üyeden Alıntı oo ooo komşumun düğünü olmuş evlenmiş çaya gidiyolar hemde bana haber vermeden pericim gel tabi çaya gidiyoruzz :))
Alıntı: TURKUAZ-E Nickli Üyeden Alıntı pericim gel tabi çaya gidiyoruzz :)) o zaten şurda az ilerde çay suyu kaynamadan bile gelebilir :)) siz kendinizi düşünün :011: