"Düriye'min Güğümleri" dizisi
https://www.onceokuloncesi.com/image...bd3f18ae51.jpg
Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın yaptığı, başrollerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay’ın oynadığı, Star TV'de ekrana gelecek olan ’’Dürüyemin Güğümleri’’ adlı dizinin çekimleri sürüyor..
Dizinin Yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ’’Dürüyemin Güğümleri’’ dizisinin Anadolu’daki duygusal insanların hikayelerini anlattığını söyledi.
Doğan, çekimleri Muğla’nın Akkaya köyünde yapılan dizinin yaklaşık iki hafta sonra yayınlanacağını belirterek, şu bilgiyi verdi:
’’Diziyi Muğla’da çekme nedenimiz, yörede yaşayan insanların sıcak kanlı ve sevecen tavırlarını ekranlara taşımak. Amacımız, toplumun ilgisini çeken aile yapısını anlatmak. ’Dürüyemin Güğümleri’ dizisi daha önce çekimlerini Muğla’da yaptığımız ’Baba Ocağı’ dizisi gibi komik hikayelerin yaşandığı bir dizi.’’
Dizinin başrol oyuncusu İpek Tuzcuoğlu, Muğla’daki insanların sıcak kanlı ve sevecen olduklarını ifade ederek, ’’İnsanlar bizi gördüğünde yoğun ilgi gösteriyorlar. Bize bu duyguyu yaşatmaları çok önemli. Biz de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz’’ diye konuştu.
Dizide, ’’Düriye’’ karakterini canlandırdığını anlatan Tuzcuoğlu, ’’Dürüye, 4 kızı ile bu köyde yaşıyor. Köyde ona aşık olan 2 adam var. Yıllar önce boşandığı ve Almanya’da olan eski kocası tekrar köye dönüyor. Ondan sonra hikaye başlıyor ’’ dedi.